Lázeňská sezóna: Trendy v designu plavek od Victoria’s Secret

Lázeňská sezóna: Trendy v designu plavek od Victoria’s Secret

Vítejte milí čtenáři! Léto je ve vzduchu a s ním přichází čas lázeňské sezóny, kdy se můžeme zahalit do slunečních paprsků a osvěžující vody. A co by měla chybět v každé plážové tašce? Samozřejmě, stylové a trendy plavky! A kdo jiný by mohl být inspirací pro ty nejžhavější kousky než ikonická značka Victoria’s Secret.

Historie Victoria’s Secret

Victoria’s Secret je světově proslulá značka známá svými luxusními prádly a plavkovými modely. Založena byla v roce 1977 Roy Raymondem, který chtěl vytvořit místo, kde by se muži mohli cítit pohodlně při nákupu dárku pro své partnerky. Od té doby se značka stala synonymem pro eleganci, kvalitu a smyslnost.

Trendy pro letošní sezónu

1. Barevné bloky

Jedním z hlavních trendů letošní sezóny jsou plavky ve veselých a odvážných barvách. Barevné bloky jsou in, a tak není divu, že Victoria’s Secret nabízí širokou škálu plavek v kombinaci různých odstínů.

2. Křiklavé vzory

Kromě jednoduchých barevných bloků jsou také velkým hitem křiklavé vzory a potisky. Experimentujte s různými designy od květinových motivů až po exotické zvířecí vzory – vše je dovoleno!

3. Retro styl

Nezapomeňte také na retro styl, který se vrací do módy s plnou parádou. Vsadit na vintage look ve stylu 50. a 60. let bude letos naprostým hitem.

Proč si vybrat plavky od Victoria’s Secret

Proč byste měli vsadit právě na plavky od Victoria’s Secret? Kromě ikonického designu a prvotřídní kvality se tyto plavky vyznačují i skvělým střihem a pohodlným materiálem, který skvěle sedí na těle.

Agent provocateur: Konkurence nebo inspirace?

Jinou značkou, která se pohybuje ve stejném segmentu sexy plavek, je Agent Provocateur. Tato značka si rovněž získala oblibu mezi ženami po celém světě a nabízí odvážné a luxusní kousky, které zvýrazní vaši ženskost a sebevědomí.

Tipy pro správnou péči o plavky

1. Ruční praní

Aby vaše plavky od Victoria’s Secret vydržely co nejdéle v perfektním stavu, doporučuje se prát je ručně ve studené vodě a použít jemný prací prostředek.

2. Žádné žehlení

Plavky byste nikdy neměli žehlit, jelikož teplota může poškodit elastické vlákna a zkrátit tak životnost vašeho oblíbeného kousku.

3. Vždy dobře usušte

Po vykoupání nechte plavky volně usušit na vzduchu, ideálně položené na rovný povrch. Nedoporučuje se sušit je na přímém slunci, jelikož by se materiál mohl narušit.

Nezapomeňte na doplňky!

K dokonalému outfitu na pláži nesmí chybět ani stylové doplňky. Vyberte si k plavkám od Victoria’s Secret sluneční brýle, klobouk nebo pestrý šátek a buďte hvězdou každé pláže!

A co vy? Jste připraveni rozprouděním lázeňské sezóny vsadit na trendy v designu plavek od Victoria’s Secret? Inspirujte se letními kolekcemi a buďte středem pozornosti!

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.