Rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska

Rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska

Máme pro vás skvělou novinku: rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska! Díky skvělé spolupráci s naším lokálním partnerem InPost Vám a Vašim zákazníkům nyní můžeme nabídnout vracení zásilek přes oblíbené samoobslužné boxy InPost Parcel Lockers.

Rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska

Co je Parcel Locker?

InPost Parcel Locker je non-stop otevřené samooblužné výdejní a podací místo, které ma podobu boxu - podobně jako náš zásilkovňácký Z-BOX. Ovládá se pomocí displeje s klávesnicí anebo mobilní aplikace InPost a umožňuje výdej a podání zásilek 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

 Věděli jste, že… V Polsku je více než 16 000 InPost Parcel Lockers, které mohou využívat i zákazníci Zásilkovny a Packety? InPost má nejširší síť výdejních boxů v Polsku.

Vracení zboží přes InPost Parcel Lockers

Nově umožňujeme vašim polským zákazníkům využít Parcel Lockers nejen pro příjem zboží, ale i pro zpětné vrácení zásilky k vám do e-shopu. Přinášíme tak možnost vyzvedávat a vracet zásilky kdykoliv — třeba i v noci!

Jak vracení zásilek funguje?
Aby mohli vaši zákazníci pro vrácení zboží využít samoobslužný box InPost, stačí z jejich strany vyplnit údaje k podání zásilky do vratkového formuláře. Níže přikládáme postup, který si můžete jednoduše zkopírovat do podmínek vrácení zboží na váš e-shop.

1. Na webové stránce szybkiezwroty.pl vyplňte vratkový formulář:

  • U volby „Wybierz swój sklep internetowy“ vyberte v seznamu Packeta Group.
  • Vyplňte všechny detaily (jméno a příjmení, telefon, e-mail a důvod vrácení).
  • Důležité: do pole „Numer zamówienia“ patří kód zpětné zásilky.  

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.